طرز تهیه فاصولیه؛ لذت درست کردن یک غذای بین المللی
به گزارش وبلاگ علیکایی، برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذا های محلی دیگر منطقه ها هم بشویم.طرز تهیه فاصولیه:
مواد لازم:
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
پیاز: یک عدد
آویشن (اختیاری): یک قاشق مربا خوری
فلفل تند (اختیاری) یک عدد
گوجه فرنگی: یک تا 2 عدد
لوبیا سفید: 150 گرم
لیمو عمانی: 4 عدد
فلفل: به مقدار لازم
زعفران آب نموده (اختیاری): سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید.
2. مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.
3. لوبیا سفید را برای پخت بهتر از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیا ها را آبکش کنید تا خشک شوند.
4. در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید.
5. بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجه های خرد شده را به آن اضافه کنید.
6. در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.
7. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.
8. در تابه ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. سپس رب را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته گردد. در این مرحله از طرز تهیه فاصولیه باید ادویه جات را به رب اضافه کنید.
ادویه ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته گردد. لیمو عمانی ها را سوراخ نموده و داخل آب بیندازید. این کار یاری می نماید تلخی لیمو عمانی گرفته گردد و طعم غذای شما مطلوب گردد.
در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید.
9. این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
منبع: فرارو