چطور هندوانه شیرین و آبدار بخریم؟
به گزارش وبلاگ علیکایی، یکی از میوه های پرطرفدار در فصل گرم تابستان هندوانه است، اما یکی از موضوعاتی که مصرف کنندگان با آن روبرو هستند، انتخاب هندوانه مناسب است.
احتمالاً شما هم این تجربه را داشته اید که پس از بریدن هندوانه و تماشا رنگ سفید درون آن، رویایتان برای خوردن هندوانه ای قرمز و آبدار نقش بر آب شده است. یکی از کار های رایج برای تشخیص رسیده بودن هندوانه ضربه زدن به آن است. بعضی می گویند اگر در این حالت صدای توخالی بودن از هندوانه بلند گردد، هندوانه رسیده است. بعضی دیگر هم می گویند این موضوع اهمیتی ندارد.
به هرحال، تشخیص بر اساس صدای حاصل از ضربه زدن بسیار شخصی است و توافقی دراین باره دقیقاً چه صدایی رسیده بودن هندوانه را نشان می دهد، وجود ندارد. در عوض ظاهر هندوانه می تواند به شما در شناسایی هندوانه خوب یاری کند: یک هندوانه خوب باید سفت، متقارن، بدون فرورفتگی یا له شدگی باشد. در عین حال رنگ آن باید مات باشد نه درخشان.
در پی لکه زرد کرم رنگی در کف هندوانه بگردید. این نقطه که به آن نقطه زمینی هندوانه هم می گویند، جایی است که هندوانه در آن روی زمین تکیه می نماید و در مقابل آفتاب قرار می گیرد. اگر این نقطه سفید یا سبز باشد، ممکن است هندوانه شما زود برداشت شده باشد و به آن میزان ای که باید رسیده نباشد.
هندوانه را بردارید، در دستانتان بگیرید، در این حالت باید احساس کنید هندوانه نسبت به میزان اش سنگین است. البته باید بدانید 92 درصد وزن هندوانه از آب تشکیل شده است. اگر می خواهید قاچ هندوانه را خریداری کنید. قاچی را انتخاب کنید که گوشت قرمز پررنگی داشته باشد و پوست نازک باشد و حلقه سفیدی کمتری داشته باشد.
منبع: فرارو