طرز تهیه کباب چنجه حرفه ای و اصولی

آخر هفته ها سرو یک کباب خوشمزه در کنار عزیزان می تواند تعطیلات ما را لذت بخش تر کند. طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب ترش را قبلا آموزش داده ایم و این بار نوبت به کباب چنجه رسیده است. این کباب جزو آن دسته از کباب هایی است که به راحتی می توانید در منزل آماده کرد. این غذا که از محبوب ترین غذاهای ایرانی است، هم بسیار لذیذ است و هم تهیه آن در خانه بسیار به صرفه تر و سالم تر از تهیه آن از رستوران است. گوشت سالم و تازه که خودتان تهیه نموده اید با روشی آسان، تجربه لذت بخشی از طعم فراموش نشدنی کباب چنجه را به همراه می آورد. در یک روز تعطیل از خوردن این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید.

طرز تهیه کباب چنجه حرفه ای و اصولی
  • مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه یک کیلوگرم

پیاز دو عدد

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

ماست کم چرب خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری

سس مایونز یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای یک عدد

آب لیمو ترش تازه سه قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

  • طرز تهیه کباب

مرحله اول

گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید(ضخامت هر تکه دو تا سه سانتی متر گردد)

مرحله دوم

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با ماست، سس مایونز، آب لیموترش، فلفل سیاه و روغن زیتون مخلوط کنید.

مرحله سوم

تکه های گوشت را در مخلوط بگذارید. در آن را ببندید و ظرف را به حدود ده ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.

مرحله چهارم

پیازها را از تکه های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید. لابه لای تکه های گوشت تکه های دنبه، پیاز، فلفل سبز بگذارید. بهتر است فاصله تکه های گوشت به اندازه یک بند انگشت باشد تا گوشت ها کباب شوند.

در حین پخت روی کباب نمک بپاشید.

نکات

  • کباب را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید تا آبدار گردد. چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.
  • هر چه گوشت بیشتر در مواد بماند چنجه تردترو آبدارتر می گردد.
  • می توانید برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم بهره ببرید.
  • اضافه کردن ماست و سس مایونز به مواد کباب چنجه، کباب را تردتر می نماید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 21 آذر 1398 شناسه مطلب: 209

به "طرز تهیه کباب چنجه حرفه ای و اصولی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب چنجه حرفه ای و اصولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید