طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه تر نمی گردد

به گزارش وبلاگ علیکایی، اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم ترین زمان ممکن می توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه تر نمی گردد

مواد لازم برای تهیه اشکنه:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد درشت
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:

1. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

2. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.

7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.

8. اندازه فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1545

به "طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه تر نمی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه تر نمی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید