طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه تر نمی گردد
به گزارش وبلاگ علیکایی، اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم ترین زمان ممکن می توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه:
- تخم مرغ: 4 عدد
- پیاز: 1 عدد درشت
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:
1. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
2. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
3. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
4. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
5. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.
7. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
8. اندازه فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
9. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.
منبع: ایرنا زندگی