سوسیس و جو ایتالیایی

به گزارش وبلاگ علیکایی، این ناهار همان طور که از نامش پیداست ایتالیایی است و با سوسیس و جو آماده می گردد.

سوسیس و جو ایتالیایی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 110 گرم سوسیس بوقلمون دودی
  • سه پیمانه قارچ تازه خرد شده
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • دو پیمانه جو پخته شده
  • 1.5 پیمانه سس گوجه فرنگی بدون نمک
  • 1.5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای کبابی و خرد شده
  • ¼ پیمانه زیتون سبز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس ها، قارچ ها، پیاز و سیر را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.

2- جو، سس گوجه فرنگی، یک پیمانه پنیر، فلفل کبابی، زیتون و یک قاشق غذاخوری ریحان را به سوسیس ها اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.

3- آنها را 30 دقیقه بپزید و سپس نصف پیمانه پنیر را روی آن بریزید. 10 دقیقه دیگر بدون درپوش در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. روی کسرول را با گوجه فرنگی و ریحان تازه تزئین کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 346
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 42 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 7 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 704 میلی گرم
  • پتاسیم: 481 میلی گرم
  • کلسیم: 363 میلی گرم
  • آهن: 5 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1842

به "سوسیس و جو ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوسیس و جو ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید