تور ویتنام ارزان: طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی تصویری و مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ علیکایی، رول دست پیچ تابستانی ویتنامی یکی از مجذوب کننده ترین و پرطرفدارترین غذاهای این کشور است که هم ظاهر بسیار اشتهابرانگیزی دارد و هم خیلی سالم و خوش طعم است. این غذا که به آن اسپرینگ رول ویتنامی، دست پیچ تابستانی و رول تابستانی ویتنامی نیز گفته می گردد، برخلاف ظاهر پیچیده ای که دارد، بسیار ساده درست می گردد و شما می توانید آن را در عرض چند دقیقه در خانه نیز آماده کنید. در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی و فوت و فن های تهیه این اسپرینگ رول های ویتنامی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص طرز تهیه رول تابستانی ویتنامی پاسخ خواهیم داد.

تور ویتنام ارزان: طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی تصویری و مرحله به مرحله

سفر به دل زیباترین منطقه آسیا را با تور ویتنام ارزان تجربه کنید و از شهرهای هوشی مین و هانوی ویتنام دیدن کنید.

طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 5 دقیقه

کالری هر عدد دست پیچ تابستانی ویتنامی: حدود 132 کالری

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول ویتنامی (برای 8 نفر)

  • کاغذ برنجی: 8 بسته
  • هویج (اختیاری): 1 عدد
  • میگو پخته شده: 8 عدد
  • نودل برنج: 50 گرم
  • ریحان تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • برگ کاهو: 2 عدد
  • آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • شکر سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • سس چیلی: 1/5 قاشق چای خوری
  • سس ماهی: 4 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی

اسپرینگ رول های ویتنامی در واقع ترکیبی از ، میگو و نودل برنج هستند که داخل رول های برنجی پیچیده می شوند و با سس مخصوصی سرو می شوند. این غذا با همه اسپرینگ رول هایی که تا به حال امتحان نموده اید، کمی فرق دارد و با مجذوب کننده و ترکیبات متنوعی که در آن وجود دارد، یک انتخاب فوق العاده برای افرادی است که از امتحان کردن طعم های نو لذت می برند.

از آنجایی که این غذا به صورت سرد سرو می گردد، انتخاب خوبی برای فصول گرم سال است. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه رول تابستانی ویتنامی آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن نودل برنج

در اولین مرحله از طرز تهیه رول تابستانی ویتنامی باید نودل ها یا ورمیشل های برنجی را آماده کنید. برای این کار یک قابلمه آب جوش روی شعله گاز قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، نودل ها را برای 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بیندازید. اجازه دهید نودل ها نرم شوند، سپس آن ها را آبکش کنید و در صورت تمایل کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل سیاه (جاجانگمیون)

مرحله دوم؛ آب پز کردن میگوها

بعد از آماده کردن نودل به سراغ درست کردن میگوها بروید. به طور سنتی برای تهیه اسپرینگ رول های ویتنامی از میگوی خام استفاده می گردد، اما از آنجایی که خوردن میگوی خام برای ما چندان مجذوب کننده نیست، باید از میگوی آبپز شده برای تهیه این غذای ویتنامی بهره ببرید. برای آغاز میگوها را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آن ها را در آب جوش بیندازید و برای چند دقیقه آب پز کنید و سپس کنار بگذارید.

مرحله سوم؛ آماده کردن سس دست پیچ ویتنامی

برای درست کردن سس این دست پیچ تابستانی خوشمزه، ابتدا سیر را رنده کنید. سپس آب لیمو ترش، سس ماهی و را در یک کاسه بریزید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا سس شما آماده گردد. در صورت تمایل می توانید از اندازهی سرکه و نمک برای مزه دار شدن سس بهره ببرید.

مرحله چهارم؛ آماده کردن سبزیجات دست پیچ ویتنامی

در این مرحله از طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی باید سبزیجات را آماده کنید. هویج، ریحان، گشنیز، نعناع و کاهو را خرد کنید و در یک ظرف با هم ترکیب کنید. طریقه خرد کردن سبزیجات کاملاً اختیاری است، می توانید آن ها را به صورت ریز یا خلالی خرد کنید.

مرحله پنجم؛ آماده کردن کاغذ برنج دست پیچ تابستانی

کاغذ برنج یک نوع ورقه برنجی است که به صورت آماده در فروشگاه های خوراکی های آسیایی به فروش می رسد. این کاغذ بافت بسیار ترد و نازکی دارد. برای آماده کردن کاغذ برنجی باید آن را برای حدود 5 تا 10 ثانیه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند. سپس آن را از آب خارج نموده و روی پارچه پهن کنید و برای تهیه اسپرینگ رول ها استفاده نمایید.

مرحله ششم؛ درست کردن دست پیچ تابستانی

بعد از این که همه مواد دست پیچ تابستانی را آماده کردید، کاغذهای برنج را پهن کنید. در هر کاغذ اندازهی سبزیجات خرد شده، نودل برنج و چند عدد میگو قرار دهید. سپس کاغذ را به شکل رولی یا دلمه ای ببندید.

برای رول کردن دست پیچ تابستانی ویتنامی باید مواد را در وسط کاغذ برنجی بریزید. سپس دو انتهای کاغذ را رو به داخل تا کنید و آن را رول کنید.

مرحله هفتم؛ سرو کردن دست پیچ ویتنامی

یکی از مجذوب کنندهیت های این غذا این است که نیازی به پخت مجدد ندارد. بعد از این که اسپرینگ رول های ویتنامی را آماده کردید، آن ها را در ظرف مناسب سرو بچینید و همراه با سسی که از قبل تهیه نموده اید، میل کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی

*برای تهیه کاغذهای برنجی تنها آن ها را برای چند ثانیه در آب قرار دهید تا نرم شوند. قرار دادن بیش از حد این کاغذها در آب موجب خراب شدن آن می گردد.

*کاغذ برنجی به طور سنتی از برنج و آب تهیه می گردد و در میزان های مختلفی در بازار یافت می گردد.

*در صورت عدم دسترسی به کاغذها برنجی می توانید از رول خمیرهای نازک آماده دیگری که در بازار موجود است، بهره ببرید.

*اگر گیاهخوار هستید می توانید این دست پیچ های تابستانی خوشمزه را بدون میگو و تنها با سبزیجات آماده کنید.

*در صورت تمایل می توانید برای داخل اسپرینگ رول های ویتنامی هم از میگو و هم از تکه های کوچک گوشت پخته شده نیز بهره ببرید.

*اضافه کردن اندازهی پیازچه خرد شده به مواد داخل دست پیچ تابستانی ویتنامی طعم بی نظیری به آن می بخشد.

*در صورت تمایل می توانید اندازهی به سس رول های تابستانی ویتنامی اضافه کنید.

*در طرز تهیه رول تابستانی ویتنامی می توانید از سبزیجات خلالی خرد شده بهره ببرید. در این روش بهتر است میزان سبزیجات را کمی بلندتر بگیرید تا اندازهی از آن ها از دو طرف رول ها معین باشد.

*در صورتی که برای تهیه این غذا به نودل برنج دسترسی ندارید، می توانید از نودل های معمولی که در بازار موجود است نیز بهره ببرید.

*اگر دوست دارید می توانید بعد از آبکش کردن اندازهی روغن زیتون، نمک، فلفل و هر طعم دهنده ای که دوست دارید به نودل بزنید تا خوشمزه تر گردد.

*برای درست کردن دست پیچ تابستانی ویتنامی، بعد از این که کاغذهای برنجی را از آب خارج کردید، روی پارچه قرار دهید و سپس مواد را داخل آن بریزید. این کار مانع شکستن و خراب شدن کاغذها می گردد.

*در صورت تمایل می توانید به جای میگو از تکه های مرغ پخته شده نیز برای تهیه این غذا بهره ببرید.

*اگر دوست دارید این فینگرفود سرد ویتنامی را بدون کاغذهای برنجی درست کنید می توانید مواد دست پیچ تابستانی را در برگ کلم بخار پز شده بپیچید.

*در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از ورمیشل یا نودل برنجی در رول های تابستانی ویتنامی از جوانه ماش بهره ببرید.

*برای تهیه مواد داخل رول های تابستانی می توانید از برگ های ریز اسفناج نیز بهره ببرید.

*سیر طعم فوق العاده ای به سس این غذا می بخشد، در صورت تمایل می توانید از اندازه سیر بیشتری برای درست کردن سس دست پیچ های تابستانی ویتنامی بهره ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع فینگرفود ساده و کم هزینه

سوالات متداول

در طرز تهیه رول تابستانی ویتنامی از چه سبزیجاتی استفاده می گردد؟

در طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی معمولاً از سبزیجاتی مثل کاهو، گشنیز، ریحان و هویج و در صورت تمایل اسفناج و پیازچه استفاده می گردد.

سس رول تابستانی ویتنامی چطور آماده می گردد؟

برای تهیه سس اسپرینگ رول ویتنامی باید ابتدا سیر را رنده کنید. سپس آب لیموترش، سس ماهی و سس چیلی را در یک کاسه بریزید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا سس شما آماده گردد.

منبع: allrecipes

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 تیر 1401 بروزرسانی: 22 تیر 1401 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1817

به "تور ویتنام ارزان: طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی تصویری و مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ویتنام ارزان: طرز تهیه دست پیچ تابستانی ویتنامی تصویری و مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید