طرز تهیه خاگینه گل رز مجلسی

به گزارش وبلاگ علیکایی، خاگینه گل رز یکی از زیباترین انواع خاگینه است. طرز تهیه خاگینه گل رز با خاگینه ساده کمی متفاوت است و باید مایه آن را به شکل خمیر درآورد.

طرز تهیه خاگینه گل رز مجلسی

به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه گردد؛ خاگینه گفته می گردد. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب می آید و انواع مختلفی دارد. اگر به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه گردد به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو می گردد.

قبلا طرز تهیه خاگینه موز، خاگینه ساده، خاگینه رولتی، خاگینه هویج را آموزش داده ایم؛ در ادامه اما قصد داریم طرز تهیه خاگینه گل رز مجلسی را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده و در عین حال زیبا و مجلسی است و می توان از آن به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک در مجالس استفاده نمود.

مواد لازم برای تهیه خاگینه گل رز

آرد2 لیوان
ماست4 ق سوپ خوری
کره100 گرم
روغن مایع1/4 لیوان
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
وانیل1/4 ق چای خوری
پودر پستهبه میزان لازم
گردو خردشدهبه میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه گل رز

شکر2 لیوان
آب1 لیوان
آبلیمو1 ق سوپ خوری
زعفران دم کرده2 ق سوپ خوری

طرز تهیه خاگینه گل رز

  1. برای تهیه خاگینه گل رز ابتدا آرد، بکینگ پودر و وانیل را باهم الک کنید.
  2. ماست، کره ذوب شده و روغن مایع در ظرفی دیگر باهم ترکیب کرده، سپس به مواد خشک اضافه کنید.
  3. مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید.
  4. خمیر خاگینه موقعی آماده است که دیگر به دست نچسبد.
  5. حالا روی خمیر را با یک دستمال تمیز بپوشانید و یا خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 15-20 دقیقه صبر کنید تا خمیر استراحت کند.
  6. برای درست کردن گل رز، خمیر را به قطر 1-2 میلی متر باز کنید.
  7. چهار دایره را با لبه لیوان یا یک قالب گرد متوسط قالب بزنید.
  8. دایره ها را به صورت ستونی به طوری که کمی روی هم قرار بگیرند کنار هم قرار دهید.
  9. روی دایره ها مقداری گردوی خردشده و در صورت تمایل کمی دارچین بریزید.
  10. دایره ها را از پایین به طرف بالا لوله کنید.
  11. این استوانه را از وسط با چاقو نصف کنید.
  12. هر تکه را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید.
  13. خاگینه ها را با دمای 175 درجه به مدت 40 الی 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی شیرینی طلایی گردد.
  14. در این فاصله، شربت خاگینه را تهیه کنید.
  15. برای این کار؛ شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
  16. مقداری آبلیمو و زعفران دم کرده به آن ها اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ گردد.
  17. وقتی شربت به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد.
  18. وقتی شیرینی ها حاضر شدند، آن ها را داخل شربت خنک شده انداخته و کمی صبر کنید تا شربت به خورد خاگینه ها برود.
  • یک قانون بسیار مهم درباره تهیه وجود دارد و آن این است که یا باید خاگینه داغ باشد و شربت سرد و یا خاگینه سرد باشد و شربت داغ. این تضاد باعث ایجاد شوک شده و سبب می گردد شربت به خوبی به خورد خاگینه برود.

خاگینه گل رز شما آماده است. می توانید روی آن ها را با مقداری پودر پسته یا گردو تزیین کرده و به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه سرو نمایید. نوش جان.

منبع: ستاره
انتشار: 11 آبان 1399 بروزرسانی: 11 آبان 1399 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 954

به "طرز تهیه خاگینه گل رز مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خاگینه گل رز مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید