سوپ قارچ شیتاکه با سرکه عسل

به گزارش وبلاگ علیکایی، تی یری ووازن، سرآشپز فرانسوی برگزیده میشلن در ٰژاپن در این برنامه مزه، مجله آشپزی خبرنگاران دستور پخت وولوته (نوعی سوپ فرانسوی) شیتاکه را آموزش می دهد.

سوپ قارچ شیتاکه با سرکه عسل

مواد لازم: 200 گرم قارچ شیتاکه تازه، 100 گرم شیتاکه خشک، 15 گرم موسیر، 25 سی سی شیر، 150گرم خامه 42 درصد چربی، 3 سی سی ورموت، 30 سی سی، آب مرغ غلیظ، سرکه عسل، ژامبون اسپانیایی جابوگو، خامه زده شده، روغن سبزیجات تازه.

طرز تهیه: قارچ های شیتاکه تازه و خشک را بعد از خرد کردن تفت بدهید. موسیر و ورموت را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید. آب مرغ غلیظ، خامه و شیر را به آن اضافه کنید. 10 الی 15 دقیقه بپزید. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط را از صافی رد کنید. سپس آن را داخل یک بشقاب گود بریزید. چند تکه قارچ شیتاکه پخته شده را روی سوپ بگذارید. برای تزئین کمی خامه، کمی روغن و سرکه عسل را به آن اضافه کنید.

به کانال تلگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید

بیشتر بخوانید: خینکالی، غذای سنتی و ملی گرجستان

منبع: یورونیوز
انتشار: 29 تیر 1400 بروزرسانی: 29 تیر 1400 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1443

به "سوپ قارچ شیتاکه با سرکه عسل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ قارچ شیتاکه با سرکه عسل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید