ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور همچنان متوقف است

به گزارش وبلاگ علیکایی، ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور همچنان متوقف است و امکان ثبت سفارش نو در این چارچوب وجود ندارد.

ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور همچنان متوقف است

بیت ران: طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، سخنگوی وزارت صمت با اشاره به اخبار منتشرشده در رسانه ها درباره واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور، اظهار کرد: همان گونه که پیش تر نیز اعلام شده است، ثبت سفارش واردات خودروی سواری در این رویه متوقف شده و در حال حاضر امکان ثبت سفارش تازه وجود ندارد.

وی اضافه نمود: نامه مورخ 11 شهریور 1405 سازمان توسعه تجارت ایران خطاب به گمرک جمهوری اسلامی ایران که مبنای انتشار بعضی اخبار در رسانه ها قرار گرفته، مربوط به دوره پیش از توقف ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور است و ناظر بر شرایط فعلی نیست.

سخنگوی وزارت صمت تأکید کرد: با توجه به توقف این رویه، امکان ثبت سفارش واردات خودروی سواری به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور در حال حاضر وجود ندارد.

منبع: ایسنا

منبع: بیت ران
انتشار: 29 مهر 1405 بروزرسانی: 29 مهر 1405 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 2188

به "ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور همچنان متوقف است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت سفارش واردات خودرو به وسیله ایرانیان مقیم خارج از کشور همچنان متوقف است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید