فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی؛فرودگاه اصلی دهلی نو

به گزارش وبلاگ علیکایی، فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی، در منطقه دهلی واقع شده و 16 کیلومتر تا مرکز شهر دهلی نو فاصله دارد. این فرودگاه از لحاظ جابه جایی مسافر، شلوغ ترین فرودگاه در کشور هند محسوب می گردد و آن را بعد از نخست وزیر سابق کشور هند، یعنی ایندیرا گاندی نام گذاری نموده اند.

فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی؛فرودگاه اصلی دهلی نو

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

همچنین راستا دهلی به بمبئی نیز سومین راستا هوایی پرمسافر در دنیا به شمار می رود. علاوه بر آن کمپانی اسکای ترکس، فرودگاه ایندیرا گاندی را در سال 2015 به عنوان بهترین فرودگاه در آسیای مرکزی انتخاب نموده بود. خطوط هوایی ایر ایندیا (Air India)، ویستارا (Vistara)، اسپایس جت (SpiceJet)، ایندی گو (IndiGo) و جت ایرویز (Jet Airways) بیشترین فعالیت را در این فرودگاه دارند.

تاریخچه

فرودگاه سفدرجونگ (Safdarjung Airport) تا سال 1962 فرودگاه اصلی دهلی به حساب می آمد. اما با افزایش تعداد مسافران و ترافیک هوایی، پروازهای آن را به فرودگاه گاندی انتقال دادند. این فرودگاه در منطقه پالام (Palam) واقع شده و به همین دلیل، ابتدا با نام فرودگاه پالام شناخته می شد؛ اما درنهایت به افتخار نخست وزیر کشور در سال 1986 به فرودگاه ایندیرا گاندی تغییر نام پیدا کرد.

به تدریج، تجهیزات و ترمینال های این فرودگاه را گسترش دادند و امروزه فرودگاه قدیمی پروازهای داخلی (پالام) را با نام ترمینال 1 می شناسند. برای کاهش فشار ترافیک هوایی ترمینال های این فرودگاه، ترمینال سوم آن را نیز در سال 2010 تأسیس کردند.

ترمینال ها

فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی به طور کلی 3 ترمینال را دربرمی گیرد که درحال حاضر، از 2 مورد از آن بهره برداری می گردد. ترمینال 1 را به پروازهای ارزان قیمت و خطوط هوایی ایندی گو و اسپایس جت اختصاص داده اند که دارای 3 بخش می باشد. قرار است پروژه گسترش آن تا سال 2022 به خاتمه برسد و ظرفیت این بخش را از 18 میلیون مسافر به 30 میلیون افزایش دهد. ترمینال 1A آن در حال حاضر بسته است و بعد از اتمام کار بازسازی ترمینال 1، به طور کامل آن را خراب می نمایند. ترمینال 1C صرفاً به پروازهای ورودی داخلی اختصاص دارد.

ترمینال 1D در سال 2009 تأسیس شد و مخصوص پروازهای خروجی داخلی می باشد. ترمینال 2 تا سال 2010 انجام پروازهای بین المللی را برعهده داشت که پس از ساخت ترمینال 3، این پروازها به ترمینال جدید انتقال پیدا کردند. بعد از آن تا مدت ها از این ترمینال به عنوان ترمینال حج استفاده می شد و هم اکنون آن را بسته اند.فرودگاه ایندیرا گاندی دهلی

طبقه پایین ترمینال 3 را به پروازهای ورودی و طبقه بالای آن را به پروازهای خروجی اختصاص داده اند. این ترمینال به ایستگاه متروی دهلی متصل است و 168 باجه چک-این، 95 بخش مهاجرت، 14 سیستم حمل و نقل چمدان، چندین مغازه دیوتی فری و امکانات بسیار دیگری را شامل می گردد. این ترمینال فعالیت خود را به طور رسمی از سال 2010 آغاز کرد و به اولین سیستم پارکینگ اتوماتیک خودرو در هند مجهز است و یک کیلومتر تا ترمینال باری این فرودگاه فاصله دارد.

به جز خطوط هوایی ارزان قیمت، تمام ایرلاین های داخلی و بین المللی دیگر به ترمینال 3 انتقال پیدا نموده اند. ساخت ترمینال های 4،5 و 6 نیز در دستور کار مسئولان واقع شده است و بعد از آماده شدن آن ها، پروازهای بین المللی به آن بخش اختصاص داده می گردد و از ترمینال 3 برای پروازهای داخلی استفاده می نمایند.

دسترسی به مرکز شهر

اتوبوس های شاتل فرودگاه ایندیرا گاندی، شما را به صورت رایگان بین ترمینال پروازهای داخلی و خارجی جابه جا می نمایند. علاوه بر آن، ایستگاه متروی فرودگاه در ترمینال 3 واقع شده و هر 10 دقیقه به سمت ایستگاه متروی دهلی نو حرکت دارد. استفاده از متروی فرودگاه، گزینه راحت و سریعی است؛ اما اتوبوس های آن هم ارزان قیمت هستند و یکی از رایج ترین راه ها برای گشتن در شهر محسوب می شوند. تاکسی های این فرودگاه نیز آماده خدمت رسانی به مسافران هستند و برای آمادن از مرکز شهر به سمت فرودگاه ایندیرا گاندی می توانید از تاکسی های مشکی و زرد رنگ یاری بگیرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1081

به "فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی؛فرودگاه اصلی دهلی نو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی؛فرودگاه اصلی دهلی نو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید