تکنیک های درست کردن ترشی رشتی خوشمزه

به گزارش وبلاگ علیکایی، برای درست کردن ترشی رشتی فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط نموده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید

تکنیک های درست کردن ترشی رشتی خوشمزه

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

مواد لازم:

گوجه سبز:300 گرم

کرفس (خردشده): 4 ساقه یا(320 گرم)

برگ کلم (خردشده):500 گرم

گل کلم (خرد شده):700 گرم

هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)

تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم

غوره:100 گرم

شپله:200 گرم

سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)

سرکه قرمز:به اندازه لازم

نمک و فلفل سیاه :به اندازه لازم

گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر گردد.

در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در خصوص ترشی رشتی

ترشی رشتی جزو ترشیجات و شور میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

توجه نمایید اندازه مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 1492

به "تکنیک های درست کردن ترشی رشتی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکنیک های درست کردن ترشی رشتی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید