فراوری 900 تن قارچ در گلستان
به گزارش وبلاگ علیکایی، معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان از فراوری 900 تن قارچ طی 6 ماهه نخست سال اطلاع داد.

فرهانی معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در مصاحبه با خبرنگار گروه استان های خبرنگاران از گرگان، گفت: از 154 واحد فراوریی پرورش قارچ خوراکی در 14 شهرستان استان از ابتدای سال تا انتها شهریور ماه، 900 تن قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی فراوری و روانه بازار شده است.
این مقام مسئول گفت: در کارگاه های پرورش و فراوری قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، 4 تا 5 دوره در سال محصول فراوری می گردد.
او گفت: بعلاوه در هر دوره 3 تا 4 چین محصول قارچ برداشت می گردد و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین 4 تا 5 کیلوگرم در متر مربع است.
اهمیت توسعه قارچ های خوراکی را می توان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم فراوری و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد احتیاج جامعه دانست.
به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان فراوری مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان برای پرورش قارچ های خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان