تعریف از ویترین کتاب گسترده شده است
به گزارش وبلاگ علیکایی، به گزارش خبرنگاران، علی اکبر شیرکوند در حاشیه بازدید از مجموعه بوکتاب باغ کتاب و در پاسخ به اینکه وزارت ارشاد و به طور ویژه اداره فرهنگ و ارشاد شهر تهران، چه تمهیداتی را برای این منظور در نظر گرفته گفت: امروز تعریف ما از ویترین تغییر نموده؛ از رسانه ملی تا فضاهای مجازی می توانند به معرفی کتاب کودک بپردازند. برای مثال خوب است اینفلوئنسرها، سلبریتی ها و کسانی که اینفوگرافی و موشن گرافی می دانند، بخشی از فعالیت خود را به تبلیغ کتاب اختصاص دهند.
با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهر تهران در ادامه گفته های خود اضافه نمود: البته گسترش فضاهای مجازی به معنای این نیست که نهادهای مرتبط و متولی فرهنگ از ناشران و فروشگاه های کودک حمایت ننمایند و زمینه های لازم برای شرکت آن ها در نمایشگاه های مختلف کتاب، چه به صورت فیریکی، چه مجازی را فراهم نیاورند.
شیرکوند با اشاره به اینکه بچه ها با کتاب های صوتی و الکترونیک، ارتباط چندانی برقرار نمی نمایند و دوست دارند کتاب را ورق بزنند و تصاویرش را ببینند به همین خاطر برآن شده ایم تا از ناشران در زمینه های مختلف از صدور مجوز گرفته تا شرکت در دوره های آموزشی لازم و همین طور حضور در نمایشگاه های کتاب حمایت کنیم.
او به ضرورت حضور فروشگاه های عظیم کتاب اشاره نمود و گفت: برخی معتقدند وجود فروشگاه های اینچنین به کتابفروشی ها و ناشران کوچک آسیب می زند اما واقعیت است که فروشگاه های عظیم کتاب، هم فضایی در اختیار ناشران کوچک می گذارند تا به ارائه آثار خود بپردازند؛ هم به خاطر فضای گسترده تری که در اختیار دارند می توانند تعداد خیلی بیشتری از کتاب های کودک و نوجوان را به نمایش بگذارند و سلیقه های مختلف را پوشش دهند.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران