آی. او. اس 14؛ کاهش محدودیت های آیفون

به گزارش وبلاگ علیکایی، رویکرد دست وپاگیر آیفون در قیاس با رقیب یعنی اندروید همیشه نقل محافل بوده است. یعنی برای مثال، کاربران چاره ای نداشتند جز آن که با نرم افزار های پیش گزیده پست الکترونیکی و برنامک های موسیقی خود اپل کار کنند.

آی. او. اس 14؛ کاهش محدودیت های آیفون

کریگ فدریگی نایب رئیس بخش مهندسی نرم افزار شرکت اپل، که ای او اس یکی از وظایف اوست

طبق گزارش جدیدی، اپل در پی کاهش دادن محدودیت های دست وپاگیر آیفون است تا کاربران بتوانند برنامک های پیش گزیده را خودشان انتخاب کنند.

رویکرد دست وپاگیر آیفون در قیاس با رقیب یعنی اندروید همیشه نقل محافل بوده است. یعنی برای مثال، کاربران چاره ای نداشتند جز آن که با نرم افزار های پیش گزیده پست الکترونیکی و برنامک های موسیقی خود اپل کار کنند.

اما طبق خبر جدیدی که بلومبرگ انتشار داده است، شرکت اپل می خواهد در راستای یکی از چشم گیرترین تغییراتی که در بن سازه آی. او. اس اعمال می کند، استفاده از برنامه های سایر شرکت ها را نیز آزاد بگذارد. یعنی کاربران می توانند مثلاً با گشودن پیوند پست الکترونیکی در گوشی شان، عملاً با استفاده از برنامه جی میل هم نامه ارسال کنند یا در بلندگوی هوش مند اپل به نام هوم پاد که اکنون مختص برنامه اپل موزیک است، از برنامه اسپاتی فای استفاده کنند.

این در حالی است که سلطه جویی های شرکت هایی مثل اپل در صنعت فناوری که از طریق بن سازه های آنان صورت می گیرد، پرسش برانگیز شده است. برای مثال اقتدار فروشگاه برنامک های اپل به نام اپ استور که به تمامی در اختیار این شرکت است و برنامک های آیفون را فقط می توان از آن جا برداشت، پرسش هایی را برانگیخته است.

فروشگاه برنامک های اپل یک سال بعد از عرضه آیفون و در سال 2008 به راه افتاد و اپل از همان هنگام به کاربران اجازه داده بود تا برنامک های ثالث را هم در گوشی ها شان قرار دهند، که البته هرگز دارای جایگاه برنامک های خود اپل نبوده اند.

یعنی کاربران می توانند مثلاً مرورگر های ثالث مثل کروم گوگل یا فایرفاکس را بارگذاری کنند، ولی اگر درون پیام های نوشتاری، روی نشانی های اینترنتی لمس کنند، همیشه وارد مرورگر خود اپل، یعنی سافاری می شوند. به همین ترتیب، کاربران می توانند جی میل یا اوت لوک مایکروسافت را نصب کنند و برای نامه نگاری الکترونیکی از آن ها استفاده کنند، ولی اگر نشانی های پیوندی نامه های الکترونیکی را لمس کنند، همیشه وارد برنامه پست الکترونیکی خود اپل یعنی میل اپ می شوند.

در حالی که در اندروید، کاربر می تواند هر مرورگر، برنامک پیام رسانی، برنامه پست الکترونیکی یا بن سازه موسیقی را که دوست دارد برگزیند و به حالت پیش گزیده درآورد. البته وقتی هم که کاربری گوشی اندروید می خرد، برنامه های گوگل از قبل در آن نصب شده است، اما بدون آن که مسئله ای رخ دهد می تواند از آن ها استفاده نکند.

به گزارش بلومبرگ، وقوع هر تغییری در آی. او. اس 14 متصور است. این ویراست روزآمد، احتمالاً در تابستان در همایش جهانی پدیدآوران (WWDC) اپل رونمایی می شود و سپس عرضه عمومی آن در حوالی سپتامبر و تقریباً هم زمان با عرضه آیفون جدید خواهد بود.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 22 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: alikaee.ir شناسه مطلب: 535

به "آی. او. اس 14؛ کاهش محدودیت های آیفون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آی. او. اس 14؛ کاهش محدودیت های آیفون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید